keskiviikko 12. huhtikuuta 2017

Opi demokratia vaalikaudessa

TIE TULEVAISUUTEEN TULEE MENNEISYYDESTÄ.
Kukaan ei voi päästä uuteen aikakauteen omalla kulttuurillaan.

Ihmisiä vaivaa ihan todellinen typeryys.
This remarkable chart shows how U.S. defense
spending dwarfs the rest of the world
Otetaan esimerkiksi kuka tahansa USA:n presidentti, joka uskoo, että joku islamilainen valtio voidaan tuosta voin vain muuttaa muutamalla tuhannella pommilla yhden vaalikauden aikana demokraattiseksi, missä ihmiset kunnioittaisivat toistensa mielipiteitä, eivätkä loukkaantuisi verisesti, jos toinen äänestäisikin väärin, tai jos toinen ei uskoisikaan jonkun kuunjumalan smaltalkkiin.

Että miten se Eurooppa muuttuikaan pimeydestä valistuksen luvatuksi maanosaksi?




TIETOISKU: Euroopan Uusiaika alkoi siitä, kun ihmiset palasivat ajassa taakse päin tuhat vuotta. On paradoksi, että ihmisten piti hypätä Pimeän Keskiajan ylitse menneisyyteen, ja ottaa sieltä vauhtia, jotta heistä tuli ns. nykyaikaisia. Wikipedia:
"Renessanssi (Antiikki, suom.huom.) aloitti uuden ajan 1400-luvulla. Renessanssia voidaan pitää taide-, kulttuuri- ja aatehistoriallisena murrosaikana. Renessanssin aikana ihailtiin erityisesti antiikkia. Antiikin arvoja, kirjallisuutta, kuvataidetta ja kauneuskäsitystä ihailtiin, mutta kuitenkin tietynlaisen "suodattimen" läpi tarkasteltuna."
- Sitten suvakit julistavat, ettei Impivaaran arvoihin ja sen homevapaisiin taloihin saa palata, vaikka jo koulussa opetetaan, että eurooppalainen palasi Antiikkiin, jotta pääsi Uudelle Ajalle!

Euroopan maillakin kesti satoja vuosia ottaa etäisyyttä hihhulien julistuksiin Antiikin arvoilla, ja osa Eurpoopan maista ei vieläkään ole päässyt valistuksen aikakauteen kokonaan, joka johtunee siitä, että monet eivät ole halunneet omaksua Antiikin kestäviä arvoja.

Sitten ilmestyy oikeita poliittisia hihhuleita, jotka julistavat, että kyllä varmana saadaan vaikka Afganistanin mullahit muutamassa vuodessa kääntymään demoktratian puolelle, kun vain ensin täsmäpommitetaan niiden kansalaista muutama miljoona taivaan tuuliin.

Suomalaisena olen erityisen surullinen, että jopa Suomen presidentti Sauli Niinistö uskoo, että Syyrian kansa saataisiin länsimaisen sivityneeksi, kun vain poistetaan heidän nykyiset lailliset johtajansa.

Mitenkäs se onnistui Persian kohdalla? Tuliko Persiasta demokraattinen, kun Shaahi Reza Pahlavi poistetiin? Entä onko Irak nyt parempi paikka kuin Saddam Husseinin valtakautena, jolloin naisillakin oli vielä vapaus valita säkin ja avopään välillä? Sama koskee erityisesti Libyaa, jonka hallitsija Muammar Gaddafi loi Libyasta menestystarinan?

Libyalla menee suvakkien mukaan varmaan tosi hienosti, kun muslimit ovat palanneet takaisin perinteisiin ammatteihinsa, kuten orjakauppiaiksi, joka ei olisi tullut kuuloonkaan Gaddafin aikana:
Bellingcat, 10.4. 2017: The Khan Sheikhoun Chemical Attack — Who Bombed What and When?
The Duran, 12.4. 2017: White Helmets handle deadly toxic “sarin gas” while lighting up cigarettes (Video)
The Duran, 10.4. 2017: Rand Paul demands evidence of chemical attack, says Washington is “excited” about war with Syria

Ymmärtävätkö poliitikot ihan oikeasti, millainen verilöyly seuraisi, jos Bashar al-Assad syrjäytetään? On hyvin luultavaa, että poliitikot eivät suinkaan saa al-Assadin tilalle demokratiaa, vaan ihka oikeat jihadistien orjamarkkinat, kuten sotahullut poliitikot saivat niitä Libyaankin.

Muslim Issue, 11.4. 2017: Libya After Dictator Gaddafi: Muslims Sell Blacks At Open Slave Markets For $200
VV, 11.4. 2017: Libyassa pidetään orjamarkkinoita

PS. Opettakaa muslimeille ensin antiikin arvoja ennenkuin tuputatte heille demokratiaa.

Jos poliitikot haluavat muuttaa islamilaiset maat vähemmän fanaattisiksi, niin silloin poliitikkojen pitäisi ujuttaa muslimeille sen aikakauden arvoja, jolloin muslimeja ei vielä ollut olemassakaan.
On ihan turhaa kuvitella, että ihminen voisi omalla kulttuurillaan muuttaa kulttuuria, vaan ihmisen pitää hakea vauhtia riittävän kaukaa menneisyydestä ennenkuin hän voi päästä uuteen aikakauteen, tai saada uuden hallintomuodon.

Ei kommentteja: