maanantai 25. kesäkuuta 2012

Iran alkoholin terveyshaitat

Iran ja muut muslimimaat näyttävät mallia, miten ehkäistään alkoholin terveyshaittoja:
25.6. 2012, IL: Iran aikoo teloittaa kaksi ihmistä alkoholin juonnista

Muslimivaltioiden ei tarvitse tuhlata verorahoja alkoholin terveyshaittoihin. Kansanvalistus raittiuteen on erittäin tehokasta; valtio ei odota, että henkilö kuolee alkoholin haittoihin, vaan tappaa sellaiset ihan itse. Iranilaisten maksa kestää todellakin koko elämän. Toivottavasti noiden teloitettujen maksasta saadaan elinsiirtomarkkinoilla sen verran hyvä hinta, että se riittää tuomareiden palkkoihin ja teloituskustannuksiin.

"Raittiusmuslimi raittiustuolissaan sinusta on muka huolissaan,
se nimittää sinua hulttioks ja väittää että maksasi sanoo poks. Däng däng,"

Juice Leskinen: Ei elämästä selviä hengissä

UPDATE 26.6. 2012:
Joku kommentoija kertoi, miten Iranissa ei näy kadulla alkoholihaittoja, eikä siellä alkoholistit tapa ihmisiä. Mutta siellä uskonto tappaa täysin tervejärkisiä ihmisiä. Islamin opin mukaan islamista luopuva tulee tappaa. Ja monta muuta syytä koraanista ja sen selitysteoksista luetaan, joiden nojalla ihminen tulee tappaa tai muuten vaan invalidisoida.

Suomessa ei ainakaan vielä tapeta ihmistä siitä syystä, että hän luopuu suomalaisuudesta. Tosin, tänne tulee joka päivä ihmisiä, jotka uskovat, että ihminen tulee tappaa, jos hän luopuu isiensä ainoasta oikeasta uskosta.

Kumpi on siis parempi; että juopot tappavat toisiaan tai että valtio tappaa täysin terveitä ja kansansa järkevimpiä ihmisiä?

En suuremmin murehdi juoppojen kuolemaa, koska sellainen vain parantaa ihmislajin perimää, mutta se on ihmislajin huonontamista tappaa ihmisiä siksi, että he ajattelevat omilla aivoillaan.

Tuolla Uuden Suomen blogipalstalla jotkut asiaa ymmärtämättömät julistavat, miten muslimien allah on sama kuin kristittyjen jumala. Suotakoon heille anteeksi heidän tyhmyytensä, eikä heiltä siksi tule katkaista kaulaa, mutta katkaistakoon kaula kaikilta heiltä, jotka vaativat uskonnosta  luopujia tapettaviksi.

Let me google that for you: Whoever leaves his religion, kill him
Iranissa uskonto saa uskovaiset tappamaan enemmän ihmisiä, mitä viina Suomessa

10.7. 2012, MTV3: Tutkimuksen yllätystulos: Luut kuntoon alkoholilla?
30.6. 2012, MTV3: Hyvä syy ottaa naukku? Alkoholin juonti kasvattaa luovuutta
27.4. 2012, MTV3: Älä juo alkoholia vain viikonloppuisin – tässä syy
18.2. 2012, Tohtori: Nämä epäterveelliset asiat voivat ollakin hyväksi

lauantai 16. kesäkuuta 2012

Korkeimman Oikeuden arvostelun oikeutus

Länsimaalaisuuteen kuuluu Korkeimman Oikeuden arvostelu:
- Jeesus arvosteli rankasti Sanhedrinin päätöksiä...
- Valtakunnan syyttäjä arvostelee rankasti Korkeinta Oikeutta
Me eläisimme nykyään taivaallista elämää Maan päällä, — jos juutalaisten korkein oikeus ei olisi niin pahasti närkästynyt aikansa vapausjohtajan arvostelusta, vaan Sanhedrin olisi muuttanut tapaoikeuttaan edistyksellisemmäksi.... Saas nähdä, laittaako Suomen Korkein Eliitti valtakunnan syyttäjän ristille...
Suvaitsevaiset haluaisivat jalostaa Jussi Halla-ahosta sellainen pienen söpöläisen,
joka näyttäisi ja kuulostaisi vauvalta:
MTV3, 16.6. 2012; Professori: Sairaita mopseja ostetaan, koska ne näyttävät vauvoilta

Vauvojen ja pilalle jalostettujen suusta kuullaan vain mongerrusta.
Sellaisesta kaikki suvaitsevaiset tykkäävät täysillä.

20.6. 2012, YLE: Valtakunnan syyttäjä ei ole tyytyväinen Korkeimman Oikeuden päätökseen
15.6. 2012, US-Blogi: Petopelkoiset jalostavat vauvamaisia koiria
13.6. 2012, Blogi: Halla-aho ja Valtion motiivi poliittiseen tuomioon
16.6. 2012, US-Blogi: Luotatko Halla-ahoon ja Olli Rehniin?
15.6. 2012, US-Blogi: Halla-ahoon kohdistetun poliittisen ajojahdin anatomia ja todelliset syyt.

keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Halla-aho ja Valtion motiivi poliittiseen tuomioon

Tässä yritetään selvittää, missä ovat kaikki ne kiihoittamisen uhrit, eli kiihoittuneet kansalaiset. Jos Jussi Halla-ahon ajattelun mukaisia kiihottuneita ei löydetä, niin silloin mitään kiihottamista ei ole voinut tapahtua. On huomattava. että tämä selvitys olisi kuulunut KO:n tehtäväksi, mutta johtuen kiistattomista puutteista KO:n jäsenten ajattelussa, joudun tekemään tämän itse.

( Lue lisää: 13.6. 2012, Timo Vihavainen: Maallinen ja taivaallinen totuus.
5.5. 2011, SK: Oikeustieteen tohtori Lakimiesuutisissa: Korkein oikeus tulkitsee sananvapautta virheellisesti. 5.5. 2009, Kemppinen: Koivisto ja korkein oikeus , 2.4. 2010, HS: KHO:n presidentti vaarallisella tiellä )

Kun meillä nyt on tämä kaamea rikollinen, niin olisi varmaan hyvä asia saada tämän rikollisen uhrin mielipide, miten hän kokee kiihottuneensa tästä kamalasta rikoksesta. Valtiohan ei voi olla tässä asiassa uhri, koska se on valtio, joka on ollut tuomarina. Valtion pitää siis tietää, missä ovat Halla-ahon uhrit. Missä ovat kaikki ne, joiden aivot on nyt pesty kiihottuneeseen tilaan.

Olisi onnetonta valtion oikeudenmukaisuudelle, jos valtio on itse keksinyt, että tosiasioiden kertominen kiihottaa ihmisiä. Kaikki nämä vuodet poliitikot ovat kiihottaneet kansaa perussuomalaisia vastaan, mutta koska se ei ilmiselvästi tuottanut toivottua vaalivoittoa tietyille poliitikoille, niin he päättelivät, että joku taho on kiihottanut kansaa perinteisiä puolueita vastaan.

Yllättäen valtiovalta löysi syylliseksi Perussuomalaiset ja sieltä persujen pääideologistin, Jussi Halla-ahon.
Nyt meillä on kiistattomasti uhri, eli kansa, joka äänesti väärin. Valtakunnan syyttäjän mukaan Suomen kansa äänesti viime eduskuntavaaleissa kiihottuneessa tilassa, jonka sai aikaan Jussi Halla-ahon tosiasiallinen kirjoitus, kirjoitus, joka perustui ainoastaan ja vain totuuteen. Perussuomalaisten vaalivoitto kiihotti jopa koko planeettaa, ja kaikkialta kuului NWO:n poliittisten johtajien mielipiteitä, että Suomen kansa äänesti väärin.
Löytämällä rikollisen orvolle motiivilleen valtio valta pyrkii nyt poistamaan kansan kiihottuneisuuden, palauttamaan kansan takaisin vanhojen puolueiden puolelle. jotta Suomen kansa voitaisiin vaihtaa  -- kiihottamalla kansaa perussuomalaisia kohtaan, eli tämä on vain jatkoa viime vuosikymmenen jatkuneelle persujen halveeramiselle, jota vanhat puolueet ovat käyneet - itsekiihottuneessa tilassa.

Valtiolla on motiivi käyttää valtiota perussuomalaisia vastaan.
Mikä oli valtion motiivi tuomita Jussi Halla-aho?
1. Nyt meillä on valtion löytämä rikollinen, Jussi-aho.
2. Valtion mukaan hän kiihottanut tietyn kansanjoukon toista, tuntematonta kansanosaa vastaan.
3. Sitten on "puolueeton" kansanjoukko, joka havaitsee ulkopuolisena tuon kiihottuneisuuden.

SDP:n, Kokoomuksen, RKP:n, Vihreiden ja ehkäpä Keskustankin poliitikot uskovat aistivansa perussuomalaisten olevan kiihottuneita, jonka on saanut aikaan Jussi Halla-aho. Kysymys kuuluu, että mistä me voimme tietää sen, etteikö nimenomaan Perussuomalaisten vastustajat ole tässä kiihottuneita; että kyseessä on aivan tavallinen valtataistelu äänestäjien äänistä.

KKO:n tuomion mukaan Jussi Halla-aho kiihotti perussuomalaisia. MUTTA!

Galluppien mukaan perussuomalaisten kansansuosio on pudonnut viisi prosenttiyksikköä, joten mistään kovasta kiihottamisesta tuskin on ollut kyse. Jos perussuomalaisten kansansuosio olisi noussut, eli jos Perussuomalaiset olisivat nyt suurin puolue, niin silloin joku vaalitappiosta katkera voisi ajatella, että Suomessa on tapahtunut kiihottamista, mutta koska noin ei ole, niin silloin kyse on antikiihotuksesta. Vanhat puolueet kiihottavat kaikin keinoin kansaa Perussuomalaisia vastaan.

Onkin käynyt kiistattomasti toteen näytetyksi, että Jussi Halla-ahon kirjoitukset ovat toimineet antikiihottajina; Vanhojen puolueiden kannattajat ovat kovasti kiihottuneita Jussi Halla-ahon älykkäistä mielipiteistä, joissa kerrotaan vain totuuksia.

Suomessa kukaan ei ole kiihottunut Jussi Halla-ahon kirjoituksista siinä mielessä, jona V.s. Mika Illman asian näki, josta todisteena on rasismin jatkuva väheneminen, ja perussuomalaisten suosion lasku.

Valtion syyttäjä on siis jo lähtökohtaisesti lukenut Jussi Halla-ahon Scriptaa kuin Piru Raamattua; Demokraattisten lakimiesten Mika Illman on halunnut nähdä Jussi Halla-ahon syyllisenä, joten hän ei ole voinut ensinkään lukea Scriptaa kirjaimellisesti.
Mika Illmanin syyte perustuu Jussi Halla-ahon kirjoituksesta tehtyyn tulkintaan. Jussi Halla-aho ei kuitenkaan koskaan kirjoita mitään tulkintaa, vaan vain totuuksia. Tulkinta ei koskaan ole totuus 

Sitä vastoin Mika Illman on ohjeistanut tuomareita lukemaan lakia kirjaimellisesti: Koska alempien oikeusasteiden tuomarit eivät lain tuntijoina pystyneet lukemaan lakia kirjaimellisesti, silloin Mika Illman joutui viemään oman asiansa KKO.n käsittelyyn, jossa hän tiesi olevan demokraattisia kavereitaan, jotka eivät voi pettää hyvä-veli-systeemiä.

Valtiolla on siis selvä ja kiistaton motiivi tuomita Jussi Halla-aho ja sitä kautta pyrkimys hävittää Perussuomalaisuus, koska se on vanhojen puolueiden esteenä Suomen ja länsimaalaisuuden lopulliselle tuhoamiselle.

Jyrki Virolainen: 609. Jussi Halla-ahon etikettivirhe: Arvosteli KKO:ta saamastaan rikostuomiosta. Halla-ahon käytös on silti vähäistä verrattuna oikeusministeri Johannes Koskisen menettelyyn

Mikko Kangasoja: Mika Illmanin outo lausunto
Nelonen: Tuomareiden salaiset sivubisnekset halutaan paljastaa
Nelonen: Muutkin kuin Halla-aho suomineet oikeutta
SK: Vihapuhe ja rasismi: ovatko faktat väärässä?
Suomen Historia: Korkein oikeus myrskyn silmässä
Juhani Vallin: Arkadianmäen 'liivijengin' huomattavan pitkä rötöslista
Blogi: Koraanin kirjaimellinen tulkinta
13.6. 2012, Oikeus Pro: Halla-Aho
Virolainen: 176. KKO purki oman tuomionsa Kari Uotin jutussa (KKO 2009:80)
Virolainen: 181. Miksi media vaikenee tapaus Koskisesta?
Johannes Koskinen aikoo jatkaa varapuhemiehenä.

maanantai 11. kesäkuuta 2012

Onko politiikka tiedettä

No, onko?

Rahapolitiikka perustuu matemaattisiin laskelmiin.
Talouspolitiikka perustuu matematiikkaan.
Vaalit perustuvat matematiikkaan.
Maahanmuuttopolitiikka perustuu matematiikkaan.
Kuntauudistuslaskelmat esitetään matemaattisesti, ...

Talouselämä, 5.2. 2013:
Ajattelemisen aihetta: Enemmän taloustutkimusta tekevät ekonomistit eivät patsastele mediassa : "Mietityttää, tarkoittaako eriytyminen talouspolitiikkaekonomisteihin ja tutkijaekonomisteihin, että nykyisellä taloustieteellisellä tutkimuksella on vähänlaisesti annettavaa talouspolitiikalle."

Politiikka perustuu laskelmointiin

Logiikkaa: Poliitikot laskelmoivat:
1. Laskelmointi on matematiikkaa.
2. Tiede perustuu matematiikkaan.
3. Politiikka on tiedettä. m.o.t.

Blogi: Sokalismi

Jokainen politiikka haluaa rikastua, ja rikastuminen esitetään aina jollakin matematiikalla, laskelmoinnilla; Ylioppilaslehti: Rikastutaan Guggenheimilla. Kysymys on enää siitä, kuka on se me, joka haluaa rikastua. Rikastuminen saa toisaalla aikaan köyhtymistä. Köyhyyspolitiikka perustuu laskelmointiin. Poliitikot laskevat tarkoin, millainen jää heitä voi vielä juuri ja juuri kantaa.

Oikea johtopäätös:
Koska politiikka on matematiikkaa, niin silloin se kannattaa antaa tietokoneille; Poliitiikka-tietokoneohjelma ei tee virheitä, kuten jaa vastikkeetonta rahaa loisvaltioille, it is futile to resist.

sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Kaikki komissaarien nazca-linjoja tallaamaan

Äsken tuli YLE:ltä hieno arkeologinen dokumentti Nazcan linjoista. Monta on tulkintaa, mitä ne ovat, mutta ohjelman loppupuolella esitettiin uskottava selvitys, mitä ne linjat ovat ja miksi ne on tehty. Niiden linjojen syntyminen johtuu tismalleen samasta syystä, mikä tämä päivänä saa EU:n pappisvallan syytämään valtavia määriä rahaa Etelä-Euroopan pohjattomaan kuiluun.
10.6. 2012, YLE: Historiaa: Nazcan linjojen arvoitus (poistuu 10. heinäkuuta)
Wikipedia: Nazcan linjat

Nazcalaisia kohtasi ilmastonmuutos. Sen johdosta heidän ruohotasangot alkoivat kuivua. Estääkseen kuivumisen heidän piti alkaa puhumaan jumalallileen, ettei niin saa tehdä. Koska jumalat asuivat pilvissä ja taivaissa, niin nascalaiset päättelivät, että heidän pitää piirtää sanomansa suurin merkein maahan.

Jumalat olivat kuitenkin välinpitämättömiöä nazcalaisia kohtaan, ja koska kuivuus vain paheni, niin nazcalaisten poliitikot alkoivat vaatia yhä suurempaa osaa kansastaan osallistumaan kuvioiden tekoon; mitä enemmän ruohoylänkö kuivui sitä suuremmiksi kuviot tulivat, koska yhä suurempi osa kansasta pakotettiin rustaamaan niitä.

Kuivuuden alussa kuviot olivat vielä monimutkaisia, koska silloin ei vielä ollut kova hätä. Mutta lopulta nazcalaiset joutuivat koko kansana rustaamaan vain Nazcan Linjoja. Millään muulla ei enää olltu väliä, vaan Nazcan Papit halusivat kaikki kynnelle kykenevät lepyttämään kuivuuden Jumalaa. Mutta turhaan. Kansa muuttui muinaiskansaksi, hävisi tykkänään olemassaolosta jättäen vain ufojuttuja taakseen.

Tänä päivänä Euroopassa tapahtuu aivan vastaava; EU:n papit (komissaarit, poliitikot ja muut pellet) vaativat yhä suurempaa joukkoa eurooppalaisia lepyttämään eurokriisin aiheuttanutta jumalaa. Euroopan kaikki työn arvo menee jo nyt puhtaasti pankkiirien taskuihin. Myös vielä syntymätön eurooppalaisten sukupolvi joutuu kohtaamaan saman kohtalon; Komissaarien valitsemaa linjaa pitää vain vahvistaa, eikä niihin saa tehdä mitään koukeroita, vaan linjan pitää olla mahdollisimman suora, koska kurssia ei voi eikä saa muuttaa, tai muutoin edessä on katastrofi.
Jumalat ovat ajast'aikaan armottomia ja leppymättömiä. Kannattaisi silti harkita, josko myös maahanmuuttajat saataisiin tyhjentämään taskunsa EU:n pappien hyväksi.

perjantai 8. kesäkuuta 2012

sinenmaan sitaatteja 1

Tunne vs Äly
Älykäs ihminen ei tunne, että toinen on älykäs, vaan hän älyää sen.
Tunteellinen ihminen ei älyä, että toinen on tunteellinen, vaan hän tuntee sen.
Äly on inhimillisyyttä, sillä älykäs ymmärtää myös tunteellista,
mutta tunteellinen ei ymmärrä älykästä. Äly on ihmisyyden synonyymi.

Moraalintuntoa voi selittää vain järjellä; jos moraalia on, niin se on ainoastaan järjellistä.
Edellä oleva on totuus siitä yksinkertaisesta syystä, että muut eläimet pelaavat tunteilla,
- mutta kun ihminen toimii järjellisesti, niin hän toimii silloin inhimillisesti;
Moraali on viisauden synonyymi; Viisas ihminen ei voi olla moraaliton.

Tunteella ei voi selittää maailmaa ja sen ilmiöitä

Tunteellisuus ei koskaan voi toteuttaa ihmisyyttä, vain järkevä voi olla inhimillinen.
- Mitä enemmän järkeä joku eläin tuo esille sitä inhimillisemmäksi sitä kehutaan.

Eläimillä on samat tunteet kuin ihmisillä, mutta harvemmin muut eläimet
keksivät älykännyköitä tai kirjoittavat sitaatteja nettiin.
Mikä erottaa meidät eläimistä, on järkeen perustuva tekniikka.

Puolue- ja Uskontokritiikki
Muslimit ja suvaitsevaiset ovat islamofoobikoita
- he eivät uskalla kritisoida islamin oppeja, eikä tiputtaa koraania.

Uskovainen on se, joka hokee, että vain meidän opeilla maailma pelastuu.
- Jumala, Puolue, Kapitalismi, Allah ovat siinä pelkkiä keppihevosia.

Muilla eläimillä on myös omat poliittiset järjestelmänsä,
- mutta muilla eläimillä ei ole tekniikkaa;
Politiikka ja uskonto on eläimellistä ja tunteellista,
- tiede ja tekniikka on inhimillistä ja älyllistä.

Puolue ja uskonto ovat vain urostelun ryhmämuotoja. Missä yksittäinen uros
haluaa hallita laumaa siinä yksittäinen ismi haluaa hallita koko planeettaa.

Kriittisesti ajattelevat joutuvat moraalisäteilyn kentässä jatkuvasti korjaamaan kriittistä ajattelua. Kriittinen ajattelu kehittyy ja muuttuu sitä voimakkaammaksi mitä voimakkaampaa suvaitsevaisten ja muiden uskovien moraalisäteily on.

Jopa uskovaisetkin joutuvat viittamaan realistisiin rakennuksiin julistaessaan oman uskontonsa mahtavuutta. Itse olen katsonut, että voin pitää tekniikkaa ja rakennuksia muutenkin mahtavana juttuna ilman, että minun pitää nähdä siitä jotakin piilojuttuja. Puolue ja Uskonto vaatii aina noudattajiaan valtaamaan tilaa ja rakennuksia ja ihmismieliä, jota se tuntuisi heistä joltakin.
Totuus on aina Jumalasta; ajatonta, vaikka sen sanoisi ateisti.

Ihminen on uskomuksille multava maaperä, eikä itse uskomuksen olemus.
Ihminen on ismien elatusastia.

Etniset Kansat
Amazonissa asuu kuulemma kivikautisia heimoja, joiden sivistäminen on kielletty;
- Heidät on suojeltu, eli suomeksi: jätetty omiin oloihinsa.

Mitäpä, jos samalla tavoin suojelisimme myös romanit ja kaikki ne heimot, joiden sivistystaso ja sivistymisen halu on meitä alhaisempi,
Myös ulkoavaruudessa on olentoja, jotka tietävät kaiken meistä, mutta siitä huolimatta he ovat suojelleet meidät -omalta sivistykseltään- jättämällä meidät omiin oloihimme kehittymään omia aikojamme.

Globalisaatiosta
Arvostaisin kovasti maapallolaisuutta, jos sen sanoisi joku kehitysmaalainen asuen kehitysmaassaan. Täällä Suomessa puhe maapallolaisuudesta ei imartele ainakaan minua, älyllisenä olentona.

torstai 7. kesäkuuta 2012

Vain Evoluutiosta vapautuneet ovat vapaita

Ihmisten tulisi ajatella ilman ideologioita. Ideologiat ovat aina ajallisia.
Ajallisiin pitäytyvät eivät voi muuta kuin olla evoluution pelinappuloita.

Ateismi, kommunismi, juutalaisuus, islam, kapitalismi,...
 -- ne ovat kuin lastuja ajan laineilla


Ihminen toki saa ja voi huvitella elämällään olemalla vain lastu ajan virrassa. Mutta silloin ihminen on menettänyt elämän ymmärtämisen; millään ideologialla tai uskonnolla ei voida ymmärtää elämää -- koska elämä on virta, kun taasen ideologiat ja oliot ovat vain lastuja siinä virrassa.

Jos et voi hyväksyä sitä ajatusta, että kaikki ideologiat ja uskomukset ovat evoluution luomuksia, silloin sinun ainoa tarkoitus elämässä on olla evoluution työkalu, jolla evoluutio kehittää uskomuksia, joita luulet omiksesi, jotta ne voisivat selvitä evoluution psyykkisessä luonnossa.

Mutta. Jos aikuisten oikeesti haluat ymmärtää aikaamme, silloin sinun tulee hyljätä kaikki ideologiat. Ajattele evoluutiota. Se on ollut voimissaan jo miljardi vuotta, eikä se ole menettänyt tippaakaan muutosvoimastaan. Tänä päivänä evoluutio on yhtä voimakas kuin miljardi vuotta sitten.

Ihmisen ideologiat ovat ilman muuta pelkkiä psyykkisen luonnon otuksia, jotka kehittyvät toinen toisiaan saalistaen tai peljäten. Jokainen ideologia on kiistattomasti kehityksen alainen, eikä kehityksen alainen voi tietää, mikä on pääämäärä. Yksikään ismiin uskova ei voi tietää, mihin ideologia johtaa! Jos haluat tietää, mihin kartalla oleva tie menee, sinun ei tule olla piste kartalla, vaan kartan yläpuolella, kartan katselija.

On silti parempi, että ihmisellä on säälimätön ideologia kuin että hän olisi jonkun toisen ideologian saalis. Mutta jos haluat tietää, mitä elämä on, silloin sinun tulee olla vain tarkkailija. Ihmisen pitää kehittyä eläimellisyydestään irti, elämän yläpuoliselle näköalapaikalle, josta Sören Kierkegaard vain haaveili, mutta johon tämä on päässyt. Kuten  Ludwig Wittgenstein  halusi Sinun kiipeävän tikkaita sille tasolle, missä ei enää tarvitse kiivetä, vain tarkailla, kuten lintubongari, joka on päässyt torniinsa.

Se ei voi tapahtua, jos ihminen ajattelee jonkun ideologian puitteissa. Ihminen on eläin niin kauan, kun hän on fyysisesti tai psyykkisesti evoluution pelinappulana. Et voi saavuttaa ymmärrystä ajattelemalla kuolleiden ajatuksia. Et voi saavuttaa ymmärrystä edes ymmärtämällä minun ajatuksia; sinun on ihan itse ajateltava -- ilman filosofeja, ilman kuolleiden ajatuksia, ilman profeettoja, ilman Jumalaa, ilman Allahia!

Ihminen on vain evoluution pelinappula, jos hän uskoo uskontoon, puolueeseen tai mihin tahansa ajalliseen asiaan. Myös ateismi kaikkine älykköineen ei ole mitään muuta kuin ajallinen uskomus, kuten ovat kaikki muutkin uskonnot ja puolueet ja ismit. Ajallisin ajatuksin ei voida ymmärtää edes ajallisuutta.

Kaikki ideologiat ja kaikki teoriat ovat evolutiivisia, eli ihminen ei voi päästä perimmäisen ymmärrykseen niin kauan, kun hän on takertunut johonkin evolutiiviseen juttuun. Ihminen voi päästä evoluution yläpuolelle vain siten, että hän hylkää kaikki uskonnot, kaikki puolueet, kaikki ideologiat, ja viittaa korkeintaan kintaalla kuolleisiin filosofeihin.

Vasta sitten voit saavuttaa ymmärryksen, kun et ajattele evoluution aikaan saamia ajatuksia.  Jokainen uskomus, jokainen oppi, jokainen teoria on evoluution luomus. Ihminen on uskomuksien multaa, eikä itse uskomuksen olemus. Ihminen on ismien elatusastia.


7.6. 2012, US-Blogi: Suvaitsevaisuus-Pienen kansan syndrooma

keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Mediterranean diet reduces mental well-being

Välimerellinen ruokavalio heikentää ihmisen henkistä hyvinvointia.
Eating a Mediterranean diet 'weakens mental well-being as well as physical health'
Huffington Post: World's Happiest Countries: Gallup Survey
The Daily Beast: From Newsweek, Best Countries in the World

Etelä-Euroopan maiden ruuassa on tapahtunut jokin dramaattinen muutos sitten Antiikin. Eteläeurooppalaiset saivat jotakin merkittävää aikaan viimeksi Antiikissa. Sen jälkeen he ovat lähinnä ihastelleet isiensä tekoja ja kehuneet itseään, miten hyvää ruokaa he tekevätkään -- ja kehumisen jälkeen he jäävät hyvin ansaitulle ruokalevolle mañana hokien. Eteläeurooppalaiset ovat pahasti addiktoituneita omaan keittotaitoonsa, joka on siis vain taito, ei viisaus.

Koska ruualla sanotaan olevan erittäin merkittävä osuus ihmisen terveyteen, niin en osaa muutenkaan selittää, mikä muu kuin ruoka on ensisijaisesti saanut eteläeurooppalaiset tuhoamaan länsimaiset yhteiskuntansa niin, että nykyään he elävät pelkästään pohjoisimpien maiden hyväntahtoisuuden varassa.

Kun katsotaan Välimeren rantavaltioiden meininkiä, niin olisi erittäin vahingollista koko planeetan sivistykselle, jos välimerellinen ruokavalio leviäisi sieltä muualle. Olen hyvin huolissani kaikista soppa- ja kokkiohjelmista, joissa yhä enemmän keskitytään syömiseen elämän tärkeimpänä asiana. Tv-ohjelmat kautta maailman pursuavat  kokkailuohjelmia.

Tuo ei voi olla vaikuttamatta ihmisten asenteisiin arkielämää kohtaan; Pian koko maailma mässäilee vain hyvin öljyttyä ruokaa ja samalla kehuu, miten heidän mielenterveys on huippukunnossa,  kun ihminen ei osaa muuta kuin surfailla erilaisia kokkiohjelmia hysteerisesti kanavilta etsien.

Voidaan jopa sanoa, että euron ja EU:n nykytila johtuu välimerellistä ruokavaliota nauttivan miehen elämänasenteesta. Olisi kiireesti tutkittava tieteellisesti ruokavalion ja elämänasenteen välinen yhteys, mutta jo nyt voidaan sanoa, että mitä välimerellisempää ruokaa ihminen syö sitä arkielämän vastaisempi on hänen asenteensa.

Ehdotan, että EU-komission ja EU-parlamentin ruokaloissa aletaan laittamaan pohjoismaalaista ruokaa, mieluummin puhdasta impivaaralaista ruokaa, koska kokemuksen mukaan sitä nauttivat ovat todistettavasti saaneet aikaan maailman parhaan maan.

Jos Brysselin ja Strasbourgin ruokaloiden ruokalistoja ei pian uudisteta
koillisen suuntaan, niin seuraukset ovat todella äärimmäisen vakavat.

30.5. 2012, Mail Online: Eating a Mediterranean diet 'improves mental well-being as well as physical health'
5.6. 2012, Blogi: Onnellisimmat kansakunnat
6.6. 2012, US-blogi: Syy eurokriisiin selvitetty
23.6. 2005, BBC news: 'Playboy' Berlusconi irks Finland

tiistai 5. kesäkuuta 2012

Onnellisimmat kansakunnat

Etelä-Europan maille on taas saatu kaadettua sen verran hynää, että ovat pystyneet kohottamaan itsetuntoaan jollakin mukatieteellisellä tutkimuksella, jolla saivat itsensä nostettua maailman onnellisempien ihmisten kärkeen. 5.6. 2012, Stara: Tutkijat paljasti: Tämä ruokavalio tekee ihmisen onnelliseksi

No. Voi hyvinkin olla, että ovat onnellisia leikkiessään siellä meidän rahoilla.

Huomioni kuitenkin kiinnittyi siihen muistikuvaan muutaman vuoden takaa, kun kohistiin, miten kummassa itsemurhaavat suomalaiset voivat olla myös onnellisten listan kärkipäässä -- jopa ruotsalaiset jäivät kauas taakse -- mikä ei kuitenkaan yllätä, koska me nyt vain satutaan olemaan hyviä siksi, että me tehdään eikä pelleillä.

14.7. 2007, HS: Tutkimus: Suomalaiset Euroopan toiseksi onnellisin kansa Cambridgen yliopisto (20000 ihmisen otos): "LONTOO. Suomalaiset ovat tuoreen tutkimuksen mukaan Euroopan toiseksi onnellisin kansa, heti tanskalaisten jälkeen.
Välimeren alueen maat sen sijaan jäivät tutkimuksessa pahnan pohjimmaisiksi."

1. Tanskalaiset, 2. suomalaiset, 3. irlantilaiset, 4. ruotsalaiset, 5. hollantilaiset, ...
Tuon Cambridgen tutkijoiden tekemän tutkimuksen jälkeen tehtiin vastaava tutkimus 132 maassa, joissa haastateltiin 136000 ihmistä. Myös siinä pohjoismaat olivat korkealla, mutta 15 parhaan joukkoon ei mahtunut yhtäkään Väli-Meren maata, ei vaikka Berlusconinkin mukaan italialainen ruoka on maailman parasta ja suomalainen maailman huonointa!

3.7. 2010, Huffington Post: World's Happiest Countries: Gallup Survey
1. Denmark: 7.7 
2. Finland: 7.7
3. Norway: 7.6
4. The Netherlands: 7.6
5. Costa Rica: 7.6
6. Canada: 7.5
7. Switzerland: 7.5
8. New Zealand: 7.4
9. Sweden: 7.3
10. Austria: 7.3
11. Australia: 7.3
12. The United States: 7.2
13. Belgium: 7.1
14. Brazil: 7.0
15. Panama: 7.0

Ehdotan italiaanoille, kreikkalaisille ja espanjalaisille, että alatte syömään impivaaralaista ruokaa, niin alkaa se työkin maistumaan ja saatte siitä aitoa työn iloa, jolla vain valtioidenne asiat tulee kuntoon.

17.7. 2011, SK: Itsemurhia tekevät onnelliset kansat
New Economics Foundationin hyvinvointitutkimus analysoi tarkemmin onnellisuuden profiilia. Sen mukaan suomalaiset saavat eurooppalaisten joukossa huippupisteet kielteisten tuntemuksien poissaolosta, kun taas positiivisten tunteiden mittarilla sijoitumme vain hieman yli keskiarvon.

Kysymys ei siis ole siitä, että suomalaiset olisivat oppineet kätkemään onnensa, vaan siitä, että pohjoismaisessa kulttuurissa tunteet eivät kuohu samanlaista vuoristorataa kuin eteläisemmillä kansoilla.

US-blogi: Avainsanana; Vertailut

maanantai 4. kesäkuuta 2012

Suomi-Inhimillinen vaihtoehto rikkaille

Bilderbergin paavi: Vannotko sinä, Jutta, ettet kerro kenellekään ulkopuoliselle, mitä kokouksessamme puhutaan?
Jutta: Minä vannon kautta kiven kannon, etten kerro kenellekään ulkopuoliselle, koska globalisaatio ja EU:n syventäminen on meidän yhteinen asia, eikä se kuulu junteille.
1.June, Guardian.uk: Bilderberg 2012: bigger and badder and better than ever:  Kenneth Clarke MP:
"Transparency is the most effective public inoculation against corruption that any country can have. There is a strong public interest case for almost all government information to be open to scrutiny."

Poliitikkojen järki ei oikein luista: Junger ei käsitä sitä, että Suomi voisi olla omana itsenään elävä esimerkki finanssikapitalisteille toisenlaisesta yhteiskunnasta. Suomalainen päättäjä osallistuu bildergeihin ainoastaan rikkaiden puolestapuhujana, Euroopan komission nimissä, suomalaisuuden vihaajana, monikulttuurirakastajana ja loisvaltioiden velkojen maksajana.

4.6. 2012, Aamulehti:  Urpilaisen Bilderberg-keikasta sanasota: Soini ja Jungner nokittelevat
"Jungner pitää erittäin hyvänä asiana, että Urpilainen osallistui kokouksiin:
— On ihmiskunnan etu, että Lipponen, Ahtisaari, Katainen, Urpilainen ja moni muu suomalainen päättäjä käy avaamassa kapitalismin haukoille inhimillisempää vaihtoehtoa järjestää yhteiskunta, Jungner kirjoitti blogissaan."
Urpilainen meni kuunteluoppilaaksi Bilderbergiin, miten maailma voidaan järjestää paremmin rikkaita varten; Rikkaita ei kiinnosta pätkääkään Suomen sisäiset järjestelyt!

On selvää, että poliitikot menevät salaisiin kokouksiin vain siksi, että he saisivat hyötyä itselleen (kuten kokouspalkkioita, matkakorvauksia,...), ja että he voisivat yhtenäistää koko maailman rikkaiden etujärjestöksi. Salaseuroissa poliitikot eivät ole kansallisvaltioiden puolestapuhujina, vaan heidän yksi yhteinen agenda on poistaa kaikki kansallisvaltiot: Guardian: Bilderberg:
"A meeting in June in Europe of the Bilderberg Group - an informal club of leading politicians, businessmen and thinkers chaired by Mr Davignon - could also "improve understanding" on future action, in the same way it helped create the euro in the 1990s, he said."


Maailman kaikki ongelmat johtuvat rikkaista ja heidän älyttömistä hankkeistaan, joilla tähdätään ainoastaan ihmisten orjuuttamiseen,  koska ilman orjia rikkaat eivät voisi rikastua. Kun poliitikko sanoo, että "Me rikastumme tällä.", niin hän ei tarkoita kansan rikastumista, vaan rikkaiden. Poliitikot eivät koskaan pidä ensisijaisena kansan etua, koska poliitikot katsovat kuuluvansa rikkaisiin.

4.6. 2012, Iltalehti: HS: Johtajien palkat nousivat ennätyskorkealle
4.6. 2012, US-blogi: Eka vaihtoehto ennen Bilderbergia
1.June, 2012, Info Wars: Bilderberg 2012: Photos
Blogi: Virallinen kutsu ministereille Kivilinnaan
Blogi: Label: Ahneus
Blogi: Label: Juopon yhteiskuntamalli
Blogi: Label: Rahajuoppous

lauantai 2. kesäkuuta 2012

Virallinen kutsu ministereille Kivilinnaan

Virallinen kutsu Pasilan Kivilinnaan
Arvoisat europoliitikot ja hyvät Suomen kansalaiset; täten kutsun ministeri Jyrki Kataisen ja ministeri Jutta Urpilaisen -ja kaikki teidän hyvät veljenne- Kivilinnaan keskustelemaan Suomen tulevaisuudesta ja maailman tilanteesta.
Tilaisuuden keskustelut tapahtuvat yksityishenkilöinä, kuten suomalaisilla on tapana, mutta esitän tämän kutsun juuri Teille, koska satutte olemaan ministereitä.

Koska teidät on täten kutsuttu asemanne vuoksi yksityiseen tilaisuuteen, niin valtion ohjeistuksen mukaan saatte automaattisesti laittaa kaikki kulunne veronmaksajien piikkiin, kuten jo ennenkin olette niin tehneet ja siten pitäneet julkista valtaa arvokkaasti salaisen vallan kulissina.

Teidän,
Moniosaaja Sinenmaa

perjantai 1. kesäkuuta 2012

Valtion, seksin ja uskonnon kantamuodot

Urostelu on väkivallan kantamuoto.
Väkivalta on vallan kantamuoto.
Alkoholismi on rikkauden kantamuoto.
Miehinen asioiden hinnoittelu on huoraamisen kantamuoto.
Sota on kilpailuyhteiskunnan kantamuoto.
Tietämättömyys on uskonnon kantamuoto.
Uskonto on puoluepolitiikan kantamuoto.
Alkemia on tieteen kantamuoto.
Lapsi on filosofin kantamuoto.
Poppamies on papin ja imaamin kantamuoto
Pappi ja imaami ovat poliitikon kantamuotoja.
Mehiläinen kukkakedolla on miesseksin kantamuoto.